saltar al contingut principal
Cercar
URV

Salutació de la rectora

La Universitat Rovira i Virgili (URV) us dona la benvinguda al nostre web i a la institució que us acompanyarà si decidiu emprendre el repte apassionant de formació universitària i cívica que us oferim i volem compartir amb vosaltres. En aquest espai virtual trobareu la informació més destacada per conèixer la URV: l'oferta dels ensenyaments de grau i màster, els programes de doctorat i els de formació contínua, l'activitat de recerca i de transferència de coneixement i de tecnologia, els serveis per participar activament en la comunitat universitària, i el model compartit i transparent de gestió i governança.

La URV és una institució pública moderna d'ensenyament superior amb una gran trajectòria docent i investigadora reconeguda arreu i al servei de les comarques del sud de Catalunya, però també té una visió territorial més àmplia i projecció internacional. A més, és una universitat amb valors que s'ha compromès a ajudar trobar solucions per als reptes socials amb la generació de coneixement i la formació de professionals i ciutadans preparats i crítics.

Us convidem a conèixer què és, què fa i què us ofereix la URV a través d'aquest web i de les nostres xarxes socials. Estem a la vostra disposició per donar-vos qualsevol informació complementària que us ajudi a decidir el vostre futur del qual voldríem ser partícips.

María José Figueras Salvat
Rectora