saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Manola Brunet

  • Directora del Centre en Canvi Climàtic (C3)

Manola Brunet

Manola Brunet

Actualment és directora del Centre en Canvi Climàtic (C3), presentat oficialment el 8 d’octubre de 2001 per la URV al Campus de les Terres de l'Ebre i presidenta de la OPACE 2 on Climate Monitoring and Analysis de la Comission for Climatology de la World Meteorological Organization.

El C3, que té com a base el grup de recerca en Canvi Climàtic de la URV, pretén ser un punt de referència internacional en la reconstrucció i anàlisi instrumental del canvi climàtic. Entre els seus àmbits d’actuació hi ha la investigació, la docència, l’assessorament científic, la transferència de coneixement i la divulgació en els esmentats camps.

Pel que fa a OPACE 2 on Climate Monitoring and Analysis de la Comissió de Climatología de la Organització Meteorològica Mundial, aquest organisme es dedica a gestionar els coneixements tècnics i la cooperació internacional en referència al temps, el clima, la hidrologia i els recursos hídrics, així com d'altres qüestions mediambientals relacionades.

D'altra banda, l’any 2003, Manola Brunet va ser nomenada "Adjunta Acadèmica" a la Unitat de Recerca Climàtica de la Facultat de Ciències Ambientals (Universitat de East Anglia, Norwich, Regne Unit) i el 2005 professora convidada a la mateixa unitat, nomenament que està gaudint en l'actualitat.