saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Mercedes Teruel Carrizosa

  • Directora de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial

Mercedes Teruel Carrizosa

Mercedes Teruel

Mercedes Teruel Carrizosa és la directora de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial de la URV Constituïda per conveni amb la Diputació de Tarragona, aquesta càtedra té com a objectiu principal crear un punt d'anàlisi, reflexió i debat per promoure la innovació i la competitivitat de les empreses de la demarcació de Tarragona. En aquesta línia propicia l'enllaç amb els diferents parcs científics i tecnològics, grups de recerca i altres centres tecnològics, tant a escala regional, estatal com europea.

La Dra. Teruel és professora agregada al departament d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili i els seus interessos inclouen el creixement de les empreses, l'organització empírica industrial i la innovació. Com a investigadora, pertany al grup de recerca GRIT (Grup de Recerca en Indústria i Territori) i treballa principalment en dues línies: la dinàmica industrial i l'economia de la innovació. 

Les seves publicacions han aparegut en revistes com Small Business Economics, Growth and Change, Industrial and Corporate Change, Industry & Innovation, Economics of Innovation and New Technology, Journal of Economic Behaviour and Organization i Research Policy. 

Des de 2014 pertany a la comissió executiva de l'Asociación Libre de Economía (ALdE) on realitza tasques com a secretària acadèmica. Ha participat en grups d'expert de la Comissió Europea i de la OCDE.

Pàgina web
http://gandalf.fee.urv.cat/economia/membres/mercedes.teruel
Currículum
(DOCX 0.14Mb)