saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Dolors Setó

  • Entre les 100 persones més influents a les xarxes en responsabilitat social de l’empresa

Dolors Setó

Investigadora del Departament de Gestió d'Empreses de la URV, Dolors Setó, ha entrat per primer cop a formar part del rànquing que cada trimestre elabora la Universitat de Bath (Regne Unit). Aquesta classificació recull els 100 professors i pensadors més influents en matèria de responsabilitat social de l'empresa (RSE) a les xarxes socials. Setó es troba a la posició 77 en una llista on apareixen els màxims exponents de la RSE com Archie B. Carroll o Edward Freeman.

La publicació d'aquesta classificació té l'objectiu de mostrar com les xarxes socials influeixen i donen suport a l'activitat investigadora en el món dels negocis responsables i s'actualitza de forma trimestral.

Dolors Setó Pamies és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona i doctora per la Universitat Rovira i Virgili. És la investigadora principal del grup de recerca RESET: Responsabilitat Social, Sostenibilitat i Ètica Empresarial de la URV. Desenvolupa la seva activitat docent i investigadora al Departament de Gestió d'Empreses de la Facultat d'Economia i Empresa des de fa més de 20 anys.

El 2013 va rebre el Premi Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel seu projecte dedicat a integrar l'ètica i la responsabilitat social corporativa en la formació dels futurs directius.

Ha publicat diversos articles en revistes internacionals i l'any 2016 va ser nomenada membre del Consell Acadèmic de Respon.cat, una iniciativa empresarial per al desenvolupament de la Responsabilitat Social a Catalunya.