saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Robert Sala i Ramos

  • Director de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES)

Robert Sala i Ramos

L'arqueòleg Robert Sala

L'arqueòleg Robert Sala, professor titular de l'Àrea de Prehistòria de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, és també director de l'IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), des del 2 de novembre de 2015.

Robert Sala forma part de l'IPHES des de la seva creació el 2005. Ha estat membre del comitè de direcció com a responsable de docència, càrrec des del qual ha impulsat el Màster i Doctorat Erasmus Mundus en Quaternari i Prehistòria que s'imparteix a la URV.

L'IPHES és una institució interdisciplinària que promou la investigació avançada, la formació de nous professionals i la transferència de coneixements i compromís social amb la ciència. Per tant, creuen i combinen diferents camps de la ciència, les humanitats i les ciències socials amb les geociències i les ciències biològiques per aplicar-les a l'estudi de l'evolució humana i social. L' objectiu és promoure el coneixement tant sobre el passat de l'espècie humana com dels éssers humans en l'actualitat i prospectar el nostre futur.

Currículum
(PDF 0.17Mb)