saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Ángel Belzunegui Eraso

  • Director de la Càtedra d’Inclusió Social de la URV

Ángel Belzunegui Eraso

Ángel Belzunegui Eraso és director de la Càtedra d'Inclusió Social i professor titular de sociologia de la URV. Aquesta càtedra és la primera d'aquesta naturalesa que es posa en marxa en una universitat catalana. És un instrument d'innovació social que aprofundeix en les relacions entre universitat i societat, té una orientació eminentment pràctica i genera coneixement específic sobre els processos d'inclusió/exclusió social que afecten a persones i col·lectius socials.

Especialitzat en sociologia del canvi social i en metodologia de la recerca, Àngel Belzunegui és coordinador del Social & Business Research Laboratory (SBRlab), grup de recerca interuniversitari i interdisciplinari entre la sociologia, l'economia i el dret. És professor visitant de la Université de Rennes2 , de la Université de Montpellier i de la Université de Fribourg (Suïssa). És, a més, membre fundador del Centre d'Estudis dels Conflictes Socials (CECOS) de la URV.

Ha coordinat projectes de recerca sobre les condicions de vida, els processos d'inclusió i exclusió social de col·lectius vulnerables i sobre pobresa, i recerques europees com ara Expéditions i Internet: Creatively Unveiling Discrimination o l'Encyclopédie des Migrants.

Bloc personal
https://angelbelzunegui.wordpress.com/