saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Antoni Pigrau

  • Director del Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona Alcalde Pere Lloret
  • Vicepresident de l'Institut Internacional Català per a la Pau

Antoni Pigrau

Antoni Pigrau

Antoni Pigrau és el Director del Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona Alcalde Pere Lloret, dedicat a socialitzar el coneixement en l'àmbit del dret ambiental.

El CEDAT es va crear com a Càtedra el 2007, fruit de la col·aboració entre aquesta institució i l’Ajuntament de Tarrragona. Les seves activitats s'articulen al voltant dels àmbits de la formació, la recerca, la transferència de coneixements, la creació d’opinió i la divulgació de coneixements. Posteriorment, el 2009, el CEDAT ha estat reconegut com a centre de recerca de la URV.

És vicepresident de l'Institut Internacional Català per la Pau (ICIP), per designació del Parlament de Catalunya, des del 3 de novembre de 2014. La finalitat bàsica de l'ICIP és promoure la cultura de la pau a Catalunya i al món, així com la resolució pacífica i la transformació dels conflictes i fer que Catalunya tingui un paper actiu com agent de pau.

Antoni Pigrau és Catedràtic de dret internacional públic i relacions internacionals, al Departament de Dret Públic de la Universitat Rovira i Virgili; coordinador del Grup de recerca Territori, Ciutadania i Sostenibilitat de la mateixa universitat i director de la Revista Catalana de Dret Ambiental.