saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Sergio Nasarre

  • Director de la Càtedra UNESCO d'Habitatge de la URV

Sergio Nasarre

Sergio Nasarre

És Catedràtic de Dret Civil a la Universitat Rovira i Virgili i director de la Càtedra UNESCO d'Habitatge de la URV. És doctor europeu en Dret i màster en economia immobiliària per la Universitat de Cambridge. Des de 2008 és Acadèmic Corresponent de la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació. Li ha estat concedit el Premi ICREA a l'excel·lència de la recerca 2016-2020.

Consultor en diversos organismes internacionals com la Comissió Europea, la FAO o Amnistia Internacional. Des del 2018, assessor del Ministeri alemany de l'Interior, de la Construcció i de la Comunitat per a la implementació de polítiques d'habitatge a Europa en el seu presidència europea el 2020. Forma part del consell assessor d’experts de la Fundación Mútua de Propietarios per aconseguir vivendes sense barreres Ha estat Magistrat Suplent a l'Audiència Provincial de Tarragona 15 anys (2004-2018).

És autor de quatre llibres sobre el mercat hipotecari i de dret de danys, n'ha coordinat set més i és autor de més de 90 treballs científics publicats a Espanya, Alemanya, Estats Units, Suïssa, Holanda, Portugal, Gran Bretanya, Irlanda i Polònia, al temps que ha impartit més de 160 conferències a 15 països. Ha participat en l'elaboració de cinc normes relacionades amb l'habitatge.

És investigador principal de deu projectes de recerca competitius i ha participat en alguns projectes per a la Comissió Europea i el Parlament Europeu sobre lloguers, desnonaments i sensellarisme, adquisició transnacional d'immobles i economia col·laborativa.

Currículum
(PDF 0.28Mb)