saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Ricard Garcia-Valls

  • Director del centre de recerca METEOR

Ricard Garcia-Valls

Ricard García-Valls

Des del juliol de 2008, Ricard Garcia-Valls és director del centre de recerca METEOR, que té per objectiu proporcionar expertesa, coneixements i desenvolupar nous productes en els camps de la tecnologia de membranes i l’enginyeria de processos a les empreses i institucions del nostre entorn regional, nacional i internacional.

METEOR forma part de Tecnio, xarxa que potencia la tecnologia diferencial, la innovació empresarial i l’excel·lència a Catalunya.

Garcia-Valls va iniciar la seva recerca doctoral l’any 1991 en l’àmbit de les membranes. El 1995, obté el doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona. És membre del grup Systemic, del departament d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili, on també exerceix de professor titular i on ha dirigit vàries tesis doctorals. Va ser director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química a la URV, després de ser-ne durant 4 anys sotsdirector. Ha estat responsable del màster pilot en el model EEES. I, ha participat en 27 projectes entre públics i privats.
 

Currículum
(PDF 0.07Mb)