saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Inma Pastor

  • Directora de l'Observatori de la Igualtat de la Universitat Rovira i Virgili

Inma Pastor

Inma Pastor

És professora titular de Sociologia de la Universitat Rovira i Virgili, directora de l’Observatori de la Igualtat i delegada del rector de la mateixa universitat per als temes d’igualtat efectiva entre homes i dones.

L’Observatori de la Igualtat és un òrgan que, per una banda, s’encarrega d'implementar les mesures previstes en el Pla d'Igualtat de la URV i, per l’altra, és un servei d'informació i difusió de la realitat de la desigualtat per raó de gènere entre la comunitat universitària i la societat.

Els principals àmbits d’investigació d’Inma Pastor són: la sociologia del treball, la sociologia del gènere i la sociologia de l’educació. És autora o coautora de diversos articles en revistes especialitzades entre les que destaquen Revista Internacional de Sociologia, Papers, Política y Sociedad, Revista de Educación, Tempora i Arxius de Sociología.

Ha rebut diversos premis, entre ells el segon de la IV Convocatoria del Premio Padre Rubio para avances en el conocimiento de la inmigración, que atorga l’Instituto Universitario de Estudios sobre Migraciones de la Universidad Pontificía de Comillas de Madrid (2003) i un altre del Consejo Económico y Social de España de la convocatòria de 2005, per la seva tesi doctoral en Sociologia.

Currículum
(PDF 0.30Mb)