saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Jordi Farré

  • Director de la Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació

Jordi Farré

Jordi Farré

Jordi Farré dirigeix la Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació, dedicada a activitats de recerca, de formació universitària i de divulgació en l’àmbit de la comunicació social. Les seves activitats principals són potenciar el màster en Comunicació Política, Institucional i Corporativa en entorns de crisi i risc (MASTERDEC) i els congressos sobre comunicació que es puguin organitzar des de la URV.

Aquesta càtedra està coordinada i inscrita en el conjunt de les activitats d’excel·lència en comunicació que es duen a terme, tant des del Departament d’Estudis de Comunicació, com des del Grup de Recerca en Comunicació – ASTERISC de la mateixa universitat. , del qual Jordi Farré n’és el director. Les principals línies d’investigació d’aquest grup són la comunicació política, l’anàlisi de la recepció i la comunicació de risc.

A més, és director i professor contractat doctor dels Estudis de Comunicació de la URV, editor associat de la revista Catalan Journal of Communication and Cultural Studies (CJCS) i coeditor d’un número especial d’aquesta sobre comunicació de risc.