saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Enric Olivé Serret

  • Director de la Càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural
  • Secretari General de la EuroMed Permanent University Forum (EPUF)

Enric Olivé Serret

Enric Olivé Serret

Enric Olivé Serret actualment és Director de la Càtedra UNESCO per al Diàleg Intercultural Meditarrani, des de l'any 2004. Aquesta càtedra vol fomentar un seguit d'activitats en el camp del diàleg cultural i interreligiós de la Mediterrània, alhora que pretén estimular la comunicació amb la societat civil, afavorint el diàleg i la construcció de la pau.

A més, és Secretari General de la EuroMed Permanent University Forum (EPUF), des de l'any 2006. Aquesta institució, amb seu administrativa a la URV, treballa per la creació i sosteniment de l'Espai Euro-Meditarrani d'Educació Superior i Recerca, i reuneix actualment 130 institucions de 28 països diferents de la Unió pel Mediterrani.

També és membre del consell assessor de l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), una entitat de caràcter consorciat integrada per la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació i l'Ajuntament de Barcelona, que té per finalitat fomentar de les actuacions i els projectes que contribueixin al coneixement mutu, els intercanvis i la cooperació entre els diferents països, societats i cultures mediterrànies. Alhora forma part del consell de direcció del European Centre for International Affairs, una organització sense ànim de lucre, políticament independent, que analitza els problemes globals des d'una perspectiva europea.

Currículum
(PDF 0.33Mb)