saltar al contingut principal
Cercar
URV

Professorat amb càrrec a destacar

Tornar al llistat

Carmen Claver

  • Directora científica del Centre Tecnològic de la Química de Catalunya (CTQC) i membre del Consell Científic del Centre National de la Recherche Scientifique
  • Acadèmica de la Real Academia de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales

Carmen Claver

Carmen Claver

Des de març del 2009 és directora científica del Centre Tecnològic de la Química de Catalunya (CTQC) a Tarragona. Aquest centre contribueix a la millora de la sostenibilitat, la competitivitat, la innovació i el progrés tecnològic per les empreses del sector químic. A més, dóna prestació de serveis, executa projectes d'R+D+i i capta, adapta i transfereix tecnologies innovadores en un marc de col·laboració amb altres agents.

També ha estat nomenada membre del Consell Científic del Centre National de la Recherche Scientifique que, format per trenta membres, assessora sobre la política general del Centre, i juga un paper important en la prospectiva científica i les orientacions estratègiques de l'organisme, i enriqueixen la reflexió col.lectiva sobre la investigació científica a aquest país. Assessora també sobre les estructures científiques i el personal del CNRS. També ha estat nomenada recentment membre de "l'Acadèmia Europaea", organització científica europea no governamental fundada el 1988.