saltar al contingut principal
Cercar
URV

La Càtedra DOW/URV participa un any més en les Jornades sobre Química Verda


Els dies 2, 3 i 4 d'abril van tenir lloc les VII Jornades sobre Química Verda, organitzades per la Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili i que van comptar amb el patrocini de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible. En aquesta edició el lema de les Jornades va ser: "Producció i consum sostenibles en alimentació i cosmètica".

Inauguració de les VII Jornades sobre Química Verda, (d'esquerra a dreta) el Dr. Òscar Saladié (Director de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible), el Dr. Joan Igual (Degà de la Facultat de Química de la URV) i el Dr. Xavier López (Coordinador de les VII Jornades sobre Química Verda)

El primer dia d'aquestes jornades, i per quart any consecutiu, va tenir lloc el lliurament de premis del Concurs de Fotografia organitzat per la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.

Les activitats d'aquesta primera part de les VII Jornades sobre Química Verda van comptar també amb una conferència a càrrec de la Dra. Nora Ventosa (Investigadora de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB)).

Dra. Nora Ventosa (Investigadora de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB)).