saltar al contingut principal
Cercar
URV

Acte d'entrega dels premis del V Concurs de Fotografia de la Càtedra DOW/URV


Un total de 64 fotografies es van presentar al V Concurs de Fotografia de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible organitzat conjuntament amb la Facultat de Química de la URV. En aquesta edició el lema del concurs va ser: "Producció i consum més sostenibles: els aliments".

El jurat del concurs va estar format per un representant de Dow Chemical Ibèrica a Tarragona, un representant de la Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili i un representant de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible, que va comptar amb l'assessorament del fotògraf Joan Güixens (Güixens Fotografia) del Vendrell.


L'acte d'entrega dels premis va tenir lloc el dimecres dia 2 d'abril durant les Jornades sobre Química Verda, i va comptar amb la presència (d'esquerra a dreta) del Dr. Òscar Saladié (Director de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible), el Sr. Alfred Arias (DOW Chemical Ibèrica a Tarragona) el Dr. Joan Igual (Degà de la Facultat de Química), el Dr. Xavier López (coordinador de les VII Jornades de Química Verda) i el Sr. Joan Güixens (Güixens Fotografia del Vendrell).

Els premiats per la seva fotografia van ser:

  • Tercer premi: Clara Margalef Ruana: Alimenta't de sostenibilitat
  • Segon premi: Raquel Santos Lacueva: ¿Sólo una galleta?
  • Primer premi: Marta Nolla Masdeu: Un a un, tots sumem

Les fotografies premiades (d'esquerra a dreta) ¿Sólo una galleta? de Raquel Santos Lacueva, Un a un, tots sumem de Marta Nolla Masdeu i Alimenta't de sostenibilitat de Clara Margalef Ruana.