saltar al contingut principal
Cercar
URV

La Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible a la revista Smart Quimic


El passat dimarts 3 de desembre va tenir lloc a l’Institut Químic de Sarrià (IQS) la presentació de la revista “Smart Quimic”.

En el seu primer número s’hi pot trobar un breu article del Dr. Òscar Saladié, director de la Càtedra Dow/URV de desenvolupament Sostenible, on hi exposa les sinèrgies existents entre Dow Chemichal Ibérica i la Universitat Rovira i Virgili per assolir un desenvolupament més sostenible i, per tant, una millora del medi ambient. El Dr. Saladié hi fa constar els objectius de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible i hi detalla les activitats que s’hi duen a terme, especialment les que han tingut més ressò i les que centren bona part de la feina que s’està realitzant actualment.

En aquest sentit es destaca com la Càtedra ha assumit la tasca de desenvolupar la cinquena línia estratègica del Pla de Medi Ambient de la URV: l’ambientalització curricular. Aquesta línia estratègica busca incorporar a tots els ensenyaments de la URV una competència transversal com és la necessària sensibilitat ambiental, independentment del camp de coneixement en el que els estudiants es formen.

Podeu consultar el primer número de la revista “Smart Quimic” a l’enllaç següent:

http://www.smartquimic.com/index.php/smart-quimic-hemeroteca