saltar al contingut principal
Cercar
URV

Entrega dels premis del IX Concurs de Fotografia: La piràmide de l’energia: consum, eficiència i fonts d’energia renovables”.

El dimarts 17 d'abril de 2018 va tenir lloc el lliurament dels premis del IX Concurs de Fotografia de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible. Aquesta activitat va formar part de les XI Jornades sobre Química Verda, organitzades per la Facultat de Química de la URV. En aquesta novena edició del concurs s'han presentat un total de 36 originals. El jurat va estar format per un representant de Dow Chemical Tarragona, de la Facultat de Química de la URV i de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible. El jurat va comptar amb l'assessorament del fotògraf Joan Güixens i va tenir en compte tant la qualitat de la fotografia com el text associat a la mateixa on s'explicava la imatge en relació al lema del concurs.

L'entrega de premis va comptar amb la presència de la Dra. Yolanda Cesteros (Degana de la Facultat de Química de la URV), el Sr. Joan Güixens (Güixens Fotografia), el Dr. Xavier López (coordinador de les XI Jornades de Química Verda) i el Dr. Òscar Saladié (director de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible).