saltar al contingut principal
Cercar
URV

Dow Chemical Ibèrica presenta el seu Informe Públic 2013


Ja s'ha publicat l'Informe Públic de Dow Chemical Ibèrica corresponent a l'any 2013, pel qual es donen a conèixer els principals èxits dels diversos negocis, així com les activitats i projectes duts a terme amb els grups d'interès.

Com es veu reflectit en aquest Informe Públic l'any passat va suposar, tant per Dow com per a tot el sector químic, un any de reptes i esforços orientats a millorar la competitivitat i l'eficiència energètica, a més d'altres prioritats. L'estratègia i tasca va girar al voltant d'aquests conceptes, que són imprescindibles per complir amb el ferm compromís de contribuir, per mitjà de les solucions, a la resolució dels reptes més urgents de la societat actual, com ara són l'abastament d'aigua potable o d'aliments.

Els propers anys seguiran plantejant nous desafiaments, especialment en matèria d'energia. Desafiaments que requeriran, i que ja requereixen avui, d'una col·laboració entre empreses, societat, universitats, centres de R + D + I i organismes públics. Des de Dow, es treballa per afrontar-los i superar-los. S'aposta una vegada més per la innovació com a base del creixement i actuem, com hem fet sempre, de forma sostenible i responsable amb l'entorn que ens envolta.

·        Link al Informe Públic

·        Link a la Pàgina Web