saltar al contingut principal
Cercar
URV

“Ethica, el joc de les finances ètiques” present en la Setmana de la Ciència a l’Hospitalet de l’Infant


El passat divendres dia 13 de novembre a l'Hospitalet de l'Infant en el marc de la Setmana de la Ciència i dintre de les activitats que realitza l'Antena del Coneixement de la URV, es va organitzar una sessió del Taller "Ethica: el joc de les finances ètiques" dirigit pel director de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible el Dr. Òscar Saladié.

El taller va comptar amb la presència de 8 veïns del municipi, els quals van poder jugar a un joc de taula didàctic, on es van poder familiaritzar amb quins poden ser els impactes socials i ambientals que les activitats bancàries, les inversions i els negocis poder produir diàriament.

S'estableixen dos rols per separat, per una banda les famílies i per una altra els bancs, tots dos elements principals en el transcurs del joc. L'objectiu per part de les famílies i bancs passa per poder obtenir beneficis econòmics dintre d'una sostenibilitat a nivell social i mediambiental.

Així doncs els participants van prendre consciència que les decisions que es prenen en relació la gestió dels diners, ha de ser una decisió responsable i ètica, pensant amb els possibles afectes que aquestes poden tenir a escala econòmica, social i ambiental.

Veure vídeo

Des de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible s'agraeix la participació a tots els que van assistir al taller "Ethica: el joc de les finances ètiques".