saltar al contingut principal
Cercar
URV

La Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible participa als Dijous Cooperactius: "Canvi climàtic: la paradoxa del desenvolupament".


La Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible, juntament amb el Centre d’Estudis en Dret Ambiental de la URV i l’Ajuntament de Tarragona, participa als Dijous Cooperactius, organitzats per la URV Solidària i que en aquesta edició porta per títol “Canvi Climàtic: la paradoxa del desenvolupament”. 

Aquest curs s’ha dividit en quatre sessions que enguany seran en dimarts (16.30 – 20.30 hores): 

- Dimarts 19 de novembre. Inauguració del Cicle i primera sessió: Introducció al Canvi Climàtic. Causes i conseqüències (Aula 311 del Campus Catalunya URV – Tarragona) 

- Dimarts 26 de novembre. Segona sessió: Resposta internacional al problema climàtic global (Sala de Graus del Campus Catalunya URV - Tarragona) 

- Dimarts 3 de desembre. Tercera sessió: Desigualtat, cooperació i desenvolupament (Sala de Graus del Campus Catalunya URV- Tarragona) 

- Dimarts 10 de desembre. Quarta sessió: El canvi climàtic a casa nostra (Sala de Graus del Campus Catalunya URV - Tarragona) 

Es tracta d’una activitat amb la possibilitat de reconeixement d’1 ECTS o bé 2,5 crèdits de lliure elecció. 

www.urv.cat/a_mes_estudiar/urv_solidaria/dijous_cooperactius_2013_2014.html