saltar al contingut principal
Cercar
URV

Curs de la Universitat d'Estiu 2014 - Fem més sostenible el nostre desenvolupament


Entre els dies 30 de juny i 4 de juliol de 2014 ha tingut lloc a la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili el curs d’estiu URV 2014: “Fem més sostenible el nostre desenvolupament”, coordinat pel Dr. Òscar Saladié, director de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible i professor del Departament de Geografia de la URV.

Aquest curs ha comptat amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV i el Departament de Geografia de la URV, sent organitzat per la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible i la URV.

La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible va concedir un total de 15 beques.

El curs, en el qual hi ha hagut un total de 22 inscrits, ha comptat amb ponents experts en l'àmbit del desenvolupament sostenible, planificació territorial, salut, energia, ecologia, arquitectura, mobilitat, educació, medi ambient o gestió de residus tant de la pròpia Universitat Rovira i Virgili com també d'altres centres universitaris: Universitat de València, Universitat Autònoma de Barcelona, Observatori de Salut i Medi Ambient del Camp de Tarragona, Institut de Ciències del Mar (CSIC), Oil Crash Observatory, Universitat de Barcelona, Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya, TV3, Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona, Som Energia, La Segona Volta, Universitat de Lleida i l’Agència de Residus de Catalunya.

Acte d'inauguració del Curs d'Estiu. [D'esquerra a dreta]. Dr. Òscar Saladié (Càtedra Dow/URV), Sr. Ignasi Cañagueral (Dow Chemical Ibérica), Dra. Marta Nel·lo (Degana de la Facultat de Turisme i Geografia), Dra. Yolanda Pérez (Directora del Departament de Geografia de la URV).

Dr. Ernest Garcia (Departament de Sociologia, Universitat de València) / Sr. Joan López (Departament de Geografia, Universitat Autonòma de Barcelona)

Dr. Joan Alberich (Departament de Geografia, URV) / Sra. Anna Cuadras i Sr. Enric Rovira (Observatori de Salut i Medi Ambient del Camp de Tarragona)

Dr. Jordi Solé (Institut de Ciències del Mar (CSIC)) / Dr. Xosé Armesto (Departament de Geografia Física i Anàlisi Geogràfica Regional, Universitat de Barcelona)

Dr. Carles Barberà (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura, URV) / Dr. Jordi Morató (Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, Universitat Politècnica de Catalunya)

Sr. Xavier Duran (periodista científic i director del programa El medi ambient de TV3) / Sr. Joan Manrubia (gerent Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona)

Dra. Gisela Cebrián (Freelance en docència i recerca educativa) / Taula rodona: [D'esquerra a dreta]. Dr. Òscar Saladié (Càtedra Dow/URV), Dr. Carlos Barberà (Som energia, Grup local Camp de Tarragona), Sra. Margarita Wessels (La Segona Volta), Sr. Jordi Baldirà (Programa de Gestió alimentària per a la recuperació d'aliments frescos a la ciutat de Reus)

Taller Ethica: el joc de les finances ètiques realitzat pel Sr. Joan Jurado (Departament de Geografia i Sociologia, Universitat de Lleida) / Sr. Josep Maria Tost (Agència de Residus de Catalunya)