saltar al contingut principal
Cercar
URV

Curs Dow/ETSEQ 2015: “El Desenvolupament Sostenible no és una opció. Aproximacions tecnològiques i socials”


 

El dia 19 de març va tenir la 27a edició del Curs Dow/ETSEQ, que aquest any va portar per títol “El Desenvolupament Sostenible no és una opció. Aproximacions tecnològiques i socials”. Van participar un total de 25 estudiants de la URV, majoritàriament del grau en Enginyeria Química. 

La ponència marc d’aquest curs, amb el títolTecnologies apropiades per a la gestió sostenible de l’aigua i l’adaptació al canvi climàtic, va anar a càrrec del Dr. Jordi Morató, Director Càtedra de la UNESCO Sostenibilitat - Universitat Politècnica de Catalunya.La segona part del curs es va completar amb la projecció “Soylent Green” i el debat posterior facilitat pel Catedràtic Francesc Castells (ETSQ-URV) i el Dr. Pedro Nogales (Coordinador Aula de Cinema de la URV), el Dr. Jordi Gavaldà (ETSEQ-URV) i el Dr. Òscar Saladié (Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible).Ja per la tarda els presents al curs van realitzar un taller/treball relacionat amb la projecció “Soylent Green” on es van poder exposar totes les conclusions i aportacions que la pel·lícula vol transmetre al públic.

La Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible ha participat per tercer any consecutiu en aquest curs amb una exposició sobre els objectius i activitats desenvolupades des de la Càtedra de Desenvolupament Sostenible que ha impartit el seu director, el Dr. Òscar Saladié, professor del Departament de Geografia de la URV, que va incidir especialment en el projecte dels Mòduls Universitaris sobre Desenvolupament Sostenible (MOUDS)