saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible - III Concurs de Fotografia


La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible organitza el III Concurs de Fotografia.

Amb motiu de la proclamació de les Nacions Unides de 2012 com Any Internacional de l'Energia Sostenible per a Tothom”la temàtica de les fotografies s'ha de basar en l'estreta relació entre energia i desenvolupament sostenible, sent l'accés a energies netes i segures una base fonamental a l'hora d'aconseguir les metes establertes en els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni. Les fotografies han de reflectir la importància de l'accés sostenible a l'energia, la química en l’energia sostenible, l'eficiència energètica i les energies renovables.

En la tercera edició del Concurs de Fotografia s’estableix un primer premi de 500 €, un segon premi de 250 € i dos tercers premis de 125 € cadascun.

Els treballs, seguint les indicacions establertes en les bases del concurs, es podran lliurar fins el 13 d’abril de 2012 a l’adreça de correu electrònic:  desenvolupament.sostenible@urv.cat

S'ha d'incloure:

a. Un fitxer amb la fotografia presentada en format digital (mida no superior a 5 Mb).
b. Un fitxer en format PDF que incorpori la pròpia fotografia (en format més reduït), el títol o lema de la mateixa i l’explicació en la forma i extensió indicada en les bases del concurs.
c. El FORMULARI de dades personals.

BASES [PDF]