saltar al contingut principal
Cercar
URV

La Càtedra Dow/URV Desenvolupament Sostenible col·labora en la publicació del llibre "Retos y realidades de la adaptación al cambio climático. Perspectivas técnico-jurídicas".


Sota la direcció de la Dra. Susana Borràs, professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la Universitat Rovira i Virgili i coordinadora del Màster en Dret Ambiental de la URV, s'ha publicat el llibre "Retos y realidades de la adaptación al cambio climático. Perspectivas técnico-jurídicas" (Thomson-Reuters Aranzadi).


El llibre, a més d'una presentació a càrrec del Dr. Martí Boada, consta d'un total d'onze aportacions distribuïdes en tres capítols:


1. Los impactos del cambio climático y su adaptación.
2. Marco jurídico y las políticas de adaptación al cambio climático.
3. La gobernanza para la adaptacón al cambio climático.

El Dr. Òscar Saladié, director de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible, és l'autor de la primera aportació al capítol 1, que porta per títol " El cambio climático es una realidad y no adaptarse supone un riesgo".

La publicació del llibre ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Centre d'Estudis en Dret Ambiental de Tarragona, el Departament de Dret Públic de la URV, la Càtedra Antoni Pedrol i Rius d'Estudis de Dret Local i la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible.