saltar al contingut principal
Cercar
URV

La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible participa a l'Any Internacional de la Química 2011 a Tarragona


L'any 2011 ha estat proclamat oficialment Any Internacional de la Química coincidint amb el centenari del Premi Nobel que es va lliurar a Marie Curie. Durant aquest any es pretén conscienciar la població de les contribucions que fa la química al benestar de la humanitat. Sota el lema genèric "Química: la nostra vida, el nostre futur", a Tarragona les branques de la docència, la recerca i el sector productiu s'han unit per oferir un programa d'activitats didàctiques i d'entreteniment per a tots els públics.

La participació de la  Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible ha consistit en la realització de dues conferències divulgatives que van tenir lloc dimarts dia 7 de juny a l’Àgora de la carpa situada a la Rambla Nova de Tarragona.

La primer conferència, que portava per títol “La generació de residus i les seves implicacions ambientals”, va anar a càrrec del Dr. Òscar Saladié, professor del Departament de Geografia de la URV, col·laborador de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible i autor del llibre "Desenvolupament Sostenible", editat a finals de l’any 2010 pel Servei de Publicacions de la URV.

La segona conferència la va impartir el Dr. Enric Aguilar, director de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible i portava per títol "Desenvolupament sostenible. Repte global, repte local".