saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible - Premis i concursos


Acte de Lliurament dels Premis del III Concurs de Fotografia de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible

Dimecres dia 25 d’abril de 2012 va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis del III Concurs de Fotografia de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible. Com en l’edició de l’any 2011, aquest acte es va realitzar en el marc de les Jornades de Química Verda, organitzades pel Departament de Química de la Universitat Rovira i Virgili.

L’acte de lliurament dels premis va ser presidit pel Dr. Joan Igual, Degà de la Facultat de Química de la URV i va comptar amb la presència del Sr. Alfred Arias, Responsable de Sistemes de Gestió i Formació de DOW Chemical Ibérica, la Dra. Pilar Salagre, coordinadora de les Jornades de Química Verda y el Dr. Òscar Saladié, Sotsdirector de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.

  • Intervenció del Dr. Òscar Saladié (esquerra) durant l’acte de lliurament dels premis del III Concurs de Fotografia de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible. 

  • Els premiats del III Concurs de Fotografia de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible (esquerra) i el Dr. Joan Igual, Degà de la Facultat de Química de la URV amb Carlota Miró, guanyadora del primer premi per la seva fotografia que porta per lema: "Trencaclosques biotecnològic" (dreta)