saltar al contingut principal
Cercar
URV

CREIP - Centre de Recerca en Economia Industrial i Economia Pública

El Centre de Recerca en Economia Industrial i Economia Pública (CREIP) es vertebra en dues temàtiques de l’anàlisi econòmica: l’Organització Industrial i l’Economia Pública. La primera branca esmentada estudia les interaccions dels agents productius en els mercats, posant èmfasi en les implicacions econòmiques que tenen les decisions que es desencadenen en l’àmbit privat de l’economia. Per la seva part, l’Economia Pública analitza les decisions preses en l’àmbit del sector públic tant des d’una perspectiva positiva, és a dir, dels efectes derivats de les intervencions públiques a l’economia, com des d’una àmbit normatiu, o sigui, dels instruments i actuacions que s’han d’implementar per aconseguir uns objectius establerts a priori.

Aquest centre disposa d'un equip de gairebé trenta professors universitaris, entre catedràtics, titulars d’universitat i/o d’escola universitària, agregats, professors col.laboradors i, d'altres, en formació.

Com a centre de recerca, innovació i transferència de tecnologia dins de l’àmbit universitari es posa al servei tant del sector públic com del privat, amb l’objectiu de donar solucions a necessitats concretes dins dels àmbits d’actuació que li són propis.