saltar al contingut principal
Cercar
URV

TecnATox - Centre de Tecnologia Ambiental Alimentària i Toxicològica

TecnATox: Centre de Tecnologia Ambiental Alimentària i Toxicològica és un centre de recerca especialitzat en la Innovació i Transferència de Tecnologia en l’àmbit Alimentari, Ambiental i Toxicològic, adscrit des de l'any 2008 a la Xarxa IT (Xarxa de suport a la Innovació Tecnològica) d’ACC1Ó (CIDEM / COPCA), i poseeix certificat en ISO 9001 de 2008 en Activitats de recerca, desenvolupament, innovació, transferència i consultoria de tecnologia. La seva activitat es centra en el camp dels contaminants mediambientals i alimentaris, i dels seus possibles riscos i/o beneficis sobre la salut de la població i l’ecosistema que envolta les diferents activitats empresarials.

TecnATox neix a partir de l’experiència del Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental (LTSM) de la URV. És dirigit pel catedràtic Josep Lluís Domingo, i té com a Gestora Tècnica la Dra. Marta Schuhmacher. El Centre l’integren tres àrees: l’Ambiental i d’Avaluació del risc (dirigida pel Dr. Martí Nadal), l’Alimentària (dirigida per la Dra. Ana Bocio) i la Toxicològica (dirigida per la Catedràtica d’Escola Universitària Mercedes Gómez i co-dirigida per la Dra. Maria Teresa Colomina). TecnATox disposa d'un equip pluridisciplinar de gairebé trenta persones, entre catedràtics, doctors, llicenciats, diplomats i tècnics.

TecnATox, com a centre de recerca, innovació i transferència de tecnologia dins de l’àmbit universitari es posa al servei tant del sector públic com del privat, on té com a objectiu, donar solucions a necessitats concretes dins dels seus àmbits d’actuació. És capaç de proporcionar i generar programes de seguiment i aplicacions de modelització, d’alta adaptabilitat a l’escenari i substàncies, i d’avaluació del risc per a la salut de la població i els ecosistemes.

A partir de les especificacions proposades pels seus clients, TecnATox pretén controlar i assegurar la qualitat, la innovació i la millora contínua en els productes i serveis, complint els requisits de les empreses adquirits com a propis, millorant així l’eficàcia en la recerca i innovació, i augmentant la satisfacció dels seus clients.

web http://www.tecnatox.cat