FEM RECERCA!
Processos de producció d’aliments
Grup de recerca | DEQ/ETSEQ |
Facultat/campus |
ETSEQ / campus Sescelades |
Àmbits al qual s'adreça l'experiència | Arquitectura i Enginyeria |
Públic destinatari | Alumnat de batxillerat i de CFGS |
Nombre d'assistents | Entre 10 i 15 alumnes |
Ensenyament amb el qual es relaciona | Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris / Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris |
Durada | 2:30 hores |
Resum de l'experiència | |
En aquesta activitat els/les participants rebran formació sobre diferents processos de producció d'aliments que s'utilitzen a nivell industrial. Es presentarà un exemple de procés per donar estructura als aliments a través de l'extrusió, es produirà formatge, es presentaran les bases de processos d'assecat d'aliments per aire calent i per liofilització i es presentarà la fermentació alcohòlica com a exemple de procés de transformació. |
Sol·licitar cita – Esgotat