saltar al contingut principal
Cercar
URV

FEM RECERCA!

Processos de producció d’aliments

Grup de recerca DEQ/ETSEQ
Facultat/campus

ETSEQ / campus Sescelades

Àmbits al qual s'adreça l'experiència Arquitectura i Enginyeria
Públic destinatari Alumnat de batxillerat i de CFGS
Nombre d'assistents Entre 10 i 15 alumnes
Ensenyament amb el qual es relaciona Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris / Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris
Durada 2:30 hores
Resum de l'experiència

En aquesta activitat els/les participants rebran formació sobre diferents processos de producció d'aliments que s'utilitzen a nivell industrial. Es presentarà un exemple de procés per donar estructura als aliments a través de l'extrusió, es produirà formatge, es presentaran les bases de processos d'assecat d'aliments per aire calent i per liofilització i es presentarà la fermentació alcohòlica com a exemple de procés de transformació.