FEM RECERCA!
Utilització d’insectes per l’elaboració de nous aliments
Grup de recerca | FoodIE |
Facultat/campus | ETSEQ / campus Sescelades |
Àmbits als quals s'adreça l'experiència | Arquitectura i Enginyeries |
Públic destinatari | Alumnat de batxillerat |
Nombre d'assistents | Entre 8 i 10 |
Ensenyaments amb els quals es relaciona | Enginyeria de Bioprocessos |
Durada | 1:30 h |
Resum de l'experiència | |
S'estima que cap a l'any 2050, hi haurà 9,8 bilions de persones a la Terra i que el sistema ramader actual no serà capaç de proporcionar suficient proteïna d'origen animal per alimentar-nos a tots. Per tant, s'estan buscant fonts alternatives de proteïna animal i els insectes tenen un potencial molt elevat considerant tres factors fonamentals com són la salut, el medi ambient i l'econòmic. En aquest taller s'ensenyarà als estudiants les diferents fases metamòrfiques dels cucs de la farina (mealworms) i diferents maneres d'incorporar-los com a ingredients en la preparació d'aliments. |
Sol·licitar cita – Esgotat