saltar al contingut principal
Cercar
URV

Premis, ajuts i altres reconeixements


     

Premis 

 

2019 

Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent al projecte Aprenentatge i servei en el camp de la nutrició: des de l'aula universitària a l'escola. Modalitat col·lectiva coordinada per les professores Núria Aranda Pons, Maria Victoria Arija Val, Mònica Chica Díaz, Montserrat Giralt Batista, Marta Romeu Ferran i Rosa Maria Solà Alberich, de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària de la Generalitat de Catalunya pel projecte Aprenentatge i servei en el camp de la nutrició: des de l'aula universitària a l'escola. Modalitat col·lectiva coordinada per les professores Núria Aranda Pons, Maria Victoria Arija Val, Mònica Chica Díaz, Montserrat Giralt Batista, Marta Romeu Ferran i Rosa Maria Solà Alberich, de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

2018 

Premi InnovaURV de Treball de Fi de Grau pel TFG en modalitat APS Enkaixo S.L. Estudiant Alba Arenòs Abril, estudiant del Grau d'Administració i Direcció d'Empreses. Facultat d'Economia i Empresa.

Finalista als Premis Aracoop 2018 pel TFG en modalitat APS Bases reguladores dels horts socials de la Universitat Rovira i Virgili Estudiant Raquel Llop Labaila, estudiant del Grau de Dret. Facultat de Ciències Jurídiques.

Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Docència amb valor afegit. Modalitat individual. Professor Albert Fabregat Sanjuan. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química.

Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Horts socials a la URV: l'educació ambiental per a la innovació social. Modalitat col·lectiva coordinada per les professores Ángeles Galiana Saura, Maria Marqués Banquè i Susana Borràs Pentinat. Facultat de Ciències Jurídiques.

Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Univèrsitaria de la Generalitat de Catalunya pel projecte Horts Socials URV: l'educació ambiental per a la innovació social. Modalitat col·lectiva coordinada per les professores Ángeles Galiana Saura, Maria Marqués Banquè i Susana Borràs Pentinat. Facultat de Ciències Jurídiques.


2017 

Reconeixement com a exemple de bones pràctiques en la recerca i innovació responsables pel projecte europeu HEIRRI al Programa d'Aprenentatge Servei de la URV.


2016 

Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Aprendre ajudant, ajudant a aprendre. Modalitat individual. Professor David Dueñas Cid. Facultat de Ciències Jurídiques.


2014 

Premi Federico Mayor Zaragoza pel Projecte Tàndem a les tres institucions coorganitzadores: la Universitat Rovira i Virgili, l'Ajuntament de Tortosa i els Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre. Professor Josep Holgado. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.


2013 

Accèssit al Premi Solidaritat del Consell Comarcal del Baix Ebre pel Projecte Tàndem presentat pel professor Josep Holgado. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.


2011

Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Disseny i experimentació metodològica d'activitats d'aprenentatge servei aplicades a estudiants de periodisme de la URV. Modalitat individual. Professor Antoni Pérez-Portabella. Facultat de Lletres.


2010

Menció extraordinària del Consell Social de la URV al treball El Pràcticum solidari i la cooperació internacional de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV a Nicaragua. Modalitat col·lectiva coordinada per Luís Marqués. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

Menció especial en els Premis AQU-ANECA a la millor comunicació en format pòster, del VI Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació, al treball De la simulació a la implicació social de l'alumne. Metodologies actives aplicades a estudiants de comunicació, presentat pel professor Antoni Pérez-Portabella. Facultat de Lletres.


2007

Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Clínica Jurídica Ambiental. Modalitat col·lectiva coordinada per Antoni Pigrau Solé. Facultat de Ciències Jurídiques.


2003

Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària de la Generalitat de Catalunya per l'assignatura de Dret i Presó, de la titulació de Dret de la Facultat de Ciències Jurídiques. Modalitat col·lectiva coordinada per Josep Miquel Prats Canut. Facultat de Ciències Jurídiques.

Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Dret i Presó de la titulació de Dret de la Facultat de Ciències Jurídiques. Modalitat col·lectiva coordinada per Josep Miquel Prats Canut. Facultat de Ciències Jurídiques.

Ajuts


2012 

Convocatoria para la concesión de subvenciones para el Desarrollo de Proyectos y Acciones Orientadas a la Mejora de la Atención Integral y Empleabilidad de los estudiantes universitarios (Orden EDU/2346/2011, de 18 de agosto. BOE núm. 210 de 1 de septiembre de 2011 i Orden EDU/3536/2011, de 12 de diciembre, BOE núm. 312 de 28 de diciembre de 2011).