saltar al contingut principal
Cercar
URV

3r Mercat de Projectes Socials


El Mercat de Projectes Socials és una activitat orientada a facilitar la col·laboració entre les entitats socials i la URV en el context del Programa d'Aprenentatge Servei. És una actuació inclosa en el Pla Estratègic del Consell Social de la URV.  

Gràcies a l'èxit de participació en totes dues edicions per part de les entitats del territori, el Programa d'Aprenentatge Servei va crear un Catàleg de projectes digital dirigit a l'estudiantat i professorat, que es compon d'una oferta formativa de més de cent projectes de naturalesa social, cultural i ambiental; potencialment adreçats a totes les branques de coneixement de la URV.

En concret, en aquest 3r Mercat de Projectes Socials, es presentarà el Catàleg de projectes al professorat i estudiantat de la URV i, a més, les entitats de Reus proposaran noves propostes de projectes per a ser desenvolupades per part de l'estudiantat com a Treballs Fi de Grau i Fi de Màster durant el curs acadèmic 2016-17.

El 3r Mercat de Projectes Socials és una activitat inclosa dintre de les Accions Específiques de Formació de l'ICE de la URV (PROFI237).