saltar al contingut principal
Cercar
URV

Entitats participants

Associació Intercomarcal de Consumidors i Usuaris de Catalunya


 Associació dedicada a la defensa dels drets dels consumidors amb tasques de defensa, orientació i informació. 

Associació Mediambiental La Sínia


Entitat mediambiental dedicada a la protecció del territori i del patrimoni natural, fent especial èmfasi en l'educació ambiental com un valor fonamental per la defensa i el respecte del medi. Cercant en tot moment el foment del voluntariat ambiental i la participació ciutadana per a la defensa de la natura.

Associació Quilòmetre Zero


Entitat d'iniciativa social, sense ànim de lucre, formada per persones amb voluntats socials que tenen el convenciment de treballar per aconseguir una societat més justa i solidària. La seva missió és facilitar la cohesió social de persones i/o col·lectius que es troben en situació de desavantatge social, a través l'acció voluntària i solidària de persones i organitzacions. Centrats especialment en projectes de mentoria social amb joventut.

Centre de Noves Oportunitats


Entitat amb l'objectiu d'afavorir la inserció dels joves entre 16 i 24 anys, en el mercat laboral i en la formació reglada a través d'una oferta formativa i una orientació laboral i educativa.

Cooperativa de Falset-Marça


Cooperativa centenària fundada el 1912 dels municipis de Falset i Marçà, que treballa tot buscant l'equilibri amb l'entorn des de diverses perspectives: natural, paisatgística, social, cultural. El respecte a l'entorn caracteritza la seva manera de fer perquè, al capdavall, la terra és el mode de vida dels seus socis.

Esplai Blanquerna


Entitat sense ànim de lucre de la ciutat de Tortosa que treballa l'educació en el lleure d'infants i joves, amb atenció especial als que tenen més dificultats socials. Busquen afavorir el món del voluntariat entre els joves i infants i també gestionen pisos assistits per a menors i majors amb dificultats d'integració social.

Fòrum de Tarragona per la Memòria


Col·lectiu de persones que tenen com a objectius: exigir a l'administració que senyalitzi i dignifiqui correctament els llocs de la repressió franquista a Tarragona, localitzar i exigir que es treguin els símbols i monuments franquistes de les comarques de la província, posar-se en contacte amb aquells historiadors que estan treballant en temes locals i facilitar la recerca a les persones interessades.

Fundació Pere Mata


La Fundació basa les seves actuacions en la protecció i l'assistència a les persones afectades per trastorns mentals, discapacitats o dependents per tal d'aconseguir la seva integració comunitària, millorar la seva rehabilitació i qualitat de vida, així com el seu benestar individual.

Gent Gran Activa


Servei de l’IMSST amb l’objectiu promoure l'envelliment actiu, impulsant una àmplia oferta d'activitats i accions adreçades a millorar la qualitat de vida de la gent gran de la ciutat de Tarragona.

GEPEC-Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans


Grup d’estudi i defensa mediambiental que promou activitats de coneixement, divulgació i sensibilització de l'entorn local mitjançant un extens programa d'excursions, projectes de restauració del territori, de custòdia o de millora d'hàbitats d'espècies importants pel medi ambient. Així com activitats de defensa del territori i la salut de les persones, per tal d'aconseguir un medi d'alta qualitat ambiental i un futur possible per tota la població de les comarques del sud de Catalunya.

Jove Cambra Internacional de Tarragona


Moviment associatiu de caràcter internacional de joves emprenedors (Junior Chamber International) a la ciutat de Tarragona des del 1970. L'entitat busca contribuir al progrés de la comunitat, proporcionant als joves l'oportunitat de desenvolupar les seves capacitats de lideratge, esperit cívic i empresarial, necessàries per aconseguir canvis positius.  

La Conca Terra d'Acollida


Col·lectiu de persones que treballen per la defensa dels drets de les persones refugiades i/o immigrades i per la convivència als pobles. Formen part de l'Empelt, Ateneu Popular de la Conca de Barberà, i organitzen activitats que fomentin la reflexió i el debat sobre els moviments i polítiques migratòries, la igualtat d'oportunitats i la cohesió social, i que promoguin la lluita contra el racisme que existeix a la nostra societat.

L'Olivera Cooperativa


Cooperativa amb vocació social que integra en tot el procés a persones amb capacitats diferents. L'Olivera va néixer de la mà d'un grup de persones per treballar en dues àrees: el suport a la integració social de les persones amb discapacitats psíquiques, en especial aquelles amb situacions socials desafavorides; i tenint en compte les solucions econòmiques productives d'acord amb els valors locals.

Mare-Terra Fundació Mediterrània


Entitat sense ànim de lucre dedicada a la conservació i recuperació de l'entorn per a estudiar i crear alternatives econòmiques i ambientals per aconseguir que el desenvolupament sostenible sigui realitat en tots els àmbits socials. Establerta a la ciutat de Tarragona, la fundació busca aportar una educació ambiental des de les escoles primàries a l'educació universitària, impulsant activitats cíviques i educatives per a la defensa de l'ecosistema que envolta la ciutat i tots els elements que hi influeixen, com són les empreses de tractament de residus, estudi de l'aigua i de l'aire o la conservació de les lleres del riu Francolí.

Street Child España


Organització sense ànim de lucre dedicada a assistir als nens i nenes més vulnerables de les regions més apartades del món, donant-los l'oportunitat d'anar a l'escola i oferint a les seves famílies mitjans sostenibles. Actualment treballen a Sierra Leone, Nigèria, Libèria, Uganda, R.D.C, Afganistan, Nepal i Sri Lanka.

Taller Baix Camp


Entitat sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública amb seu a Reus, que actua per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, preferentment de la comarca del Baix Camp. La seva missió és oferir els suports necessaris a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies per a millorar la seva qualitat de vida.