saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Marta Aguayo Álvarez

Cap d'Unitat de Procediments d'Atenció Ciutadana a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron

“El màster m'ha proporcionat eines de recerca de tota mena i m'ha obert la ment per enfocar nous projectes tant de recerca com laborals. M'ha fet molt més crítica a l'hora de plantejar problemes i possibles solucions en la pràctica clínica o desenvolupament de projectes de millora de la qualitat assistencial, en diferents àmbits com la seguretat, l’eficiència o l’experiència de pacient.”

Quina va ser la teva motivació principal apuntar-te al màster?

Feia anys que hi anava al darrere, la sort va ser que el 2020 van fer la modalitat online i em va facilitar poder-lo cursar. El meu interès per cursar el mestratge estava relacionat amb el contingut de les assignatures i amb la possibilitat d'accedir al doctorat, ja que es tracta d’un màster oficial. La recerca sempre m'havia motivat, però em mancava coneixement i eines per poder-la desenvolupar.

Què és el que més t'ha agradat del programa?

Potser algú pot pensar que la metodologia en línia dificulta la relació entre alumnes i professorat, però la veritat és que s'estableixen molts vincles entre alumnes i docents.

El profund coneixement i especialitats de cada docent, aporten un abordatge integral de totes les potes de la recerca, des del sentit més quantitatiu al qualitatiu, tenint en compte tots els aspectes com el gènere, la família, la diversitat, l'ètica o la innovació.

Quin impacte ha tingut o creus que pot tenir el màster en la teva carrera professional?

El màster m'ha proporcionat eines de recerca de tota mena i m'ha obert la ment per enfocar nous projectes tant de recerca com laborals. M'ha fet molt més crítica a l'hora de plantejar problemes i possibles solucions en la pràctica clínica o desenvolupament de projectes de millora de la qualitat assistencial, en diferents àmbits com la seguretat, l’eficiència o l’experiència de pacient.

Quins motius tens per recomanar el màster?

Recomanaria el màster per diverses raons: el coneixement teòric après en totes les assignatures, la pràctica apresa en cada un dels treballs i revisions fetes, l'experiència d'haver conegut grans docents i haver fet xarxa de companys per possibles investigacions multicèntriques.

En el meu cas, he d'agrair la tutorització i la facilitat que ens han donat per cursar les assignatures i el Treball Final de Màster, en el meu cas m'ha ajudat a compaginar els estudis amb la vida laboral i familiar.