saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Janina Martínez Laboria

Espanya

Llicenciada en Filologia Hispànica i en Filologia Catalana (URV).

Màster en Ensenyament de Llengües: ELE (URV) i Màster en Formació de Professorat de Secundària Obligatòria, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes (UB).

Professora a un centre de secundària, professora associada a la URV i professora col·laboradora al CEH.

“El màster és una gran experiència acadèmica perquè aporta tots els coneixements necessaris per dedicar-se a l’ensenyament de segones llengües i, a més, permet aplicar-los gràcies a les pràctiques externes. Vaig optar per aquest programa perquè crec que està molt ben dissenyat i hi destacaria la vasta experiència professional dels docents en l'àmbit de l'ensenyament de segones llengües, així com la varietat d'assignatures de què consta i els recursos de què disposa.”

Quina va ser la teva motivació principal per apuntar-te al màster?

La meva principal motivació va ser l'interès per especialitzar la meva formació acadèmica, ja que prèviament havia estudiat filologia i des de sempre m'he sentit molt atreta pel món de la docència i em cridava molt l'atenció l'ensenyament de llengües estrangeres.

Què és el que més t'ha agradat del programa?

Es tracta d'un programa molt ben dissenyat i hi destacaria la vasta experiència professional dels docents en l'àmbit de l'ensenyament de segones llengües, així com la varietat d'assignatures de què consta i els recursos de què disposa.

Quin impacte ha tingut o creus que pot tenir el màster en la teva carrera professional?

M'ha permès dedicar-me a l'ensenyament d'ELE i m'ha facilitat  un gran bagatge  i a l'hora d'aprofundir en la didàctica de les llengües estrangeres.

Quin motius tens per recomanar el màster?

És una gran experiència acadèmica perquè aporta tots els coneixements necessaris per dedicar-se a l’ensenyament de segones llengües i, a més, permet aplicar-los gràcies a les pràctiques del màster.