saltar al contingut principal
Cercar
URV

Màsters i postgraus

Continua avançant

El nostre objectiu és oferir-te la millor formació perquè amb la teva motivació i la nostra expertesa continuïs avançant en el teu desenvolupament personal i professional i aconsegueixis les teves metes.

I a tu, com et podem ajudar per continuar avançant?

Aprèn de forma innovadora i propera

T’oferim un tracte personalitzat, grups reduïts i una relació propera amb el professorat.

Podràs posar en pràctica els coneixements adquirits en situacions reals de l’entorn laboral mitjançant metodologies d’aprenentatge innovadores i participatives.

Tindràs una formació transversal en què, a més de dominar els continguts específics de la titulació, adquiriràs altres coneixements i habilitats útils per al teu futur professional, com treballar en equip, aprofitar al màxim les noves tecnologies, comunicar adequadament en diferents contextos i resoldre problemes de forma crítica, creativa i innovadora.

Augmenta les teves oportunitats laborals

Podràs fer una estada de pràctiques en empreses i institucions del sector.

Aprendràs a planificar la teva carrera professional i a aprofitar totes les oportunitats que t’ofereix el mercat laboral del teu àmbit a través del nostre servei d’orientació professional amb assessorament individualitzat.

Els plans d’estudi estan dissenyats tenint en compte les últimes tendències de cada sector, a fi que adquireixis les competències més útils per donar un impuls a la teva carrera professional.

Forma’t en un entorn internacional

Tenim una clara vocació internacional. En els darrers anys hem experimentat un creixement continu del nombre de projectes, activitats, professors i estudiants internacionals.

Cada any més de 1.700 estudiants d’arreu del món venen a estudiar a la URV. Així, el 34% dels estudiants de màster universitari i doctorat són internacionals.

Gaudeix d’una formació de qualitat

La qualitat de les nostre titulacions i del professorat ha estat avaluat satisfactòriament per les agències de qualitat universitària (AQU i ANECA) d’acord amb els estàndards de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

Els principals rànquings ens situen entre les millors universitats del món.