Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de Tarragona

Campus d'Excel·lència Internacional - Universitat Rovira i Virgili - Tarragona - Espanya

Portada > La universitat > II Concurs de disseny de la carpeta URV curs 2013-14

La universitat

Dissenya la carpeta del pròxim cursII Concurs de disseny de la carpeta URV curs 2013-14

OBRA GUANYADORA: Trencadís

L’objecte d’aquest concurs és triar el disseny de la carpeta URV del curs 2013-14. Hi poden participar les persones matriculades en estudis de grau, primer i segon cicle, màster oficial o doctorat de la URV durant el curs 2012-13.

Les propostes es poden presentar individualment o en equip han de ser originals i inèdites, han de respectar els valors que la Universitat té com a referents, és a dir, la solidaritat, la cooperació, la sostenibilitat, l'equitat de gènere i el respecte a les persones.

Cada persona o equip només pot aportar un disseny, que cal dipositar al Registre General de la URV (c/ de l’Escorxador, s/n, 43003 Tarragona) o als registres auxiliars  fins a les 13 h del 15 de febrer de 2013.

Decideix quina vols!

Les sis propostes finalistes es publicaran al web institucional a partir del 25 de febrer de 2013. El disseny guanyador es decidirà per votació electrònica. Pot participar en la votació tot l’estudiantat de la URV matriculat en estudis de grau, llicenciatura, diplomatura, doctorat i màster oficial durant el curs 2012-13.

Les votacions es duran a terme entre el 25 de febrer i el 10 de març de 2013, i la proposta guanyadora es farà pública el 14 de març de 2013.

El premi!

El vencedor serà premiat amb 600 euros. A més, el disseny guanyador s’utilitzarà per a la producció de la carpeta, que serà distribuïda a tota la URV durant el curs 2013-14 amb el nom i els cognoms de la persona guanyadora i la condició de primer premi del concurs.

Les persones finalistes es premiaran amb un val de regal per un import de 150 euros amb productes de la Botiga URV.

El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic, la data del qual resta per confirmar. Els premis es lliuraran únicament en aquest acte i, per tant, per poder gaudir-ne és indispensable assistir-hi.

Per resoldre qualsevol dubte respecte al concurs, cal adreçar-se a jordi.garciab(ELIMINAR)@urv.cat o al telèfon 977 55 80 24.


Enllaços relacionats


Informació

© 2008 - 2016 Universitat Rovira i Virgili