Preguntes més freqüents

SERVEI DE CERTIFICACIÓ DIGITAL

Què necessito per utilitzar la signatura digital a la URV.

A més dels certificats digitals carregats al carnet URV (pots trobar la informació a l'apartat 'Com obtenir un certificat digital'), a l'apartat 'Requisits tècnics' pots trobar la informació respecte al maquinari i programari necessari per utilitzar la signatura digital a la URV.

CERTIFICATS DIGITALS

Com puc obtenir el meu certificat digital.

Pots trobar tota la informació a l'apartat 'Com obtenir un certificat digital'.

On puc utilitzar el meu certificat digital.

Pots trobar tota la informació a l'apartat 'Usos dels certificats digitals'.

CARNET URV

He perdut el meu carnet URV o s'ha deteriorat i no el puc utilitzar.

En cas de pèrdua o deteriorament del carnet URV, l’usuari pot sol·licitar un duplicat al Servei de Recursos Humans i Organització mitjançant l’imprès model 18 que es pot trobar a la Intranet de la URV, a l’apartat Tràmits - Models d’ús intern de recursos humans. Si es tenien emmagatzemats els certificats digitals, cal procedir a la seva revocació (pots trobar la informació a l'apartat 'Gestió dels certificats digitals'.

Com es pot canviar el codi PIN.

Es pot canviar mitjançant el programari Advantis EasyPKI Suite. És necessari conèixer el codi PIN actual o el codi PUK.

Com es pot canviar el codi PUK.

El codi PUK no es pot canviar.

No recordo el codi PIN.

Es pot canviar mitjançant el programari Advantis EasyPKI Suite indicant el codi PUK.

No recordo el codi PUK.

En cas de pèrdua o oblit es pot sol·licitar de nou en qualsevol de les entitats de registre ubicades a la secretaria de les facultats o a Registre General del Rectorat. Cal presentar el carnet URV i el document acreditatiu (NIF, NIE o passaport).

He bloquejat el carnet URV perquè he introduït erròniament tres vegades el codi PIN.

Es pot desbloquejar mitjançant el programari Advantis EasyPKI Suite i el codi PUK.

USOS

Quan intento accedir a pàgines web segures de la URV (https) apareix l'error 'La connexió segura ha fallat. S'ha produït un error durant la connexió a nom_web perquè no utilitza un certificat de seguretat vàlid' i no em deixa connectar.

Aquest error és degut a que les claus públiques de les entitats de certificació de la jerarquia a la que pertany la URV no estan instal·lades ni configurades per confiar a l'ordinador. A l'apartat 'Descàrrega de claus públiques' podeu trobar les claus públiques necessàries i com instal·lar-les.

Tinc problemes o dubtes respecte a la signatura digital de convenis institucionals.

Pots trobar tota la informació a l'apartat web de Tràmits.

Com es signa un document PDF?

A l'apartat Manuals pots trobar el manual d'Ús de la signatura electrònica amb Adobe Acrobat 8.0 Professional.

Com puc enviar un correu electrònic signat digitalment?

A l'apartat Manuals pots trobar el manual d'Ús de la signatura electrònica amb Mozilla Thunderbird 2.0.