Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de Tarragona

Campus d'Excel·lència Internacional - Universitat Rovira i Virgili - Tarragona - Espanya

Portada > Observatori de la Igualtat URV > setmana

Observatori de la IgualtatSetmana per la Igualtat

L'Observatori de la Igualtat de la URV us convida a participar a les Setmanes per la Igualtat, que, coincidint amb el Dia Mundial de la Dona, subratllen el dret universal a la igualtat entre els homes i les dones.

Aquestes jornades posen en relleu les aportacions de les dones al coneixement científic i els avenços tècnics.

Aquesta activitat és gratuïta per a la comunitat URV i per a personal extern.

Setmana per la Igualtat 2015. Polítiques públiques de gènere

La Setmana per la Igualtat de 2015 té lloc del 26 de febrer al 19 de març. Està dedicada a l'adquisició de coneixements relacionats amb la introducció de la perspectiva de gènere a les polítiques públiques.

Les sessions i activitats de la 8ena Setmana de la Igualtat són les següents:

  • Dijous 26 de febrer. "Polítiques públiques d'igualtat de gènere en l'àmbit municipal: evolució i actualitat", a càrrec de la Dra. Mònica Gelambí, directora d'Atena Gender Consulting.
  • Dijous 5 de març. Lliurament de la Distinció Maria Antònia Ferrer i Bosch 2015 i conferència "Las asociaciones de mujeres son valores del buen gobierno en democracia", a càrrec de la Dra. María Sainz Martín, jefa del Servicio de Medicina Preventiva del Hospital Clínico San Carlos de Madrid, i presidenta de la Asociación de Educación para la Salud.
  • Dijous 12 de març. "Las políticas públicas y leyes de igualdad en el ordenamiento jurídico español", a càrrec de la Dra. Noelia Igareda, professora de Filosofia del Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • Dijous 19 de març. "Las políticas públicas en materia de violencia de género", a càrrec de la Dra. Encarna Bodelón, professora de Filosofia del Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les persones inscrites rebran un certificat per l'assistència al 75% de les sessions.

Inscripcions

Les sessions són obertes i gratuïtes, però és necessària la inscripció a l'activitat omplenant el formulari.

Més informació


Informació

© 2008 - 2016 Universitat Rovira i Virgili