saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida de la professora BELTRAN CASELLAS, GEMMA


Docència impartida de la professora BELTRAN CASELLAS, GEMMA (curs actual)

    GRAU

    Grau d'Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I

  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II

  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • TREBALL DE FI DE GRAU

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS

  • BEGUDES FERMENTADES

  • MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA

  • PRÀCTIQUES EXTERNES

  • SEGURETAT ALIMENTÀRIA

  • TREBALL FI DE MÀSTER

  • Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)

  • ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA

  • PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS

Docència impartida de la professora BELTRAN CASELLAS, GEMMA (cursos anteriors)


    GRAU

    Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • GENÈTICA
  • Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • GENÈTICA
  • Grau d'Enologia (2009)

  • CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS
  • GENÈTICA
  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II
  • Grau d'Enologia (2014)

  • CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS
  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II
  • Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)

  • GENÈTICA
  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • GENÈTICA
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
  • BEGUDES FERMENTADES
  • GESTIÓ D'INÒCULS PER A LA SEGONA FERMENTACIÓ
  • MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT
  • MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA
  • MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
  • PRÀCTIQUES EXTERNES
  • SEGURETAT ALIMENTÀRIA
  • TECNOLOGIA CERVESERA
  • TREBALL FI DE MÀSTER
  • Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)

  • ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA
  • PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS