saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida del professor SUÁREZ RECIO, MANUEL


Docència impartida del professor SUÁREZ RECIO, MANUEL (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • ESTRUCTURA I FUNCIÓ DE BIOMOLÈCULES

  • Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • BIOQUÍMICA DE LA NUTRICIÓ

  • ESTRUCTURA I FUNCIÓ DE BIOMOLÈCULES

  • TREBALL DE FI DE GRAU I (G.BBM)

  • Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)

  • BIOQUÍMICA DE LA NUTRICIÓ

  • BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS

  • ENZIMOLOGIA INDUSTRIAL

  • ESTRUCTURA I FUNCIÓ DE BIOMOLÈCULES

  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS

  • ENZIMOLOGIA INDUSTRIAL

  • ESTRUCTURA I FUNCIÓ DE BIOMOLÈCULES

  • Grau de Química (2009)

  • ENZIMOLOGIA APLICADA

  • MÀSTER

    Nutrició i Metabolisme

  • ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS

  • TREBALL DE FI DE MÀSTER

Docència impartida del professor SUÁREZ RECIO, MANUEL (cursos anteriors)


    GRAU

    Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • ESTRUCTURA I FUNCIÓ DE BIOMOLÈCULES
  • Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • BIOQUÍMICA DE LA NUTRICIÓ
  • ESTRUCTURA I FUNCIÓ DE BIOMOLÈCULES
  • TREBALL DE FI DE GRAU I (G.BBM)
  • Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)

  • BIOQUÍMICA DE LA NUTRICIÓ
  • BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
  • ENZIMOLOGIA INDUSTRIAL
  • ESTRUCTURA I FUNCIÓ DE BIOMOLÈCULES
  • GARANTIA I CONTROL DE LA QUALITAT EN EL LABORATORI CLÍNIC
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
  • BIOTECNOLOGIA MOLECULAR ANIMAL I VEGETAL
  • ENZIMOLOGIA INDUSTRIAL
  • ESTRUCTURA I FUNCIÓ DE BIOMOLÈCULES
  • GARANTIA I CONTROL DE LA QUALITAT
  • Grau de Química (2009)

  • ENZIMOLOGIA APLICADA
  • URV- CIUTADANA (Grau)

  • ENZIMOLOGIA INDUSTRIAL
  • MÀSTER

    Nutrició i Metabolisme

  • ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS
  • TREBALL DE FI DE MÀSTER