saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida del professor STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL


Docència impartida del professor STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • MICROBIOLOGIA

  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • Grau d'Enologia (2014)

  • MICOLOGIA VITÍCOLA

  • Grau d'Infermeria (2016)

  • BIOLOGIA I MICROBIOLOGIA

  • Grau d'Infermeria (Campus Baix Penedès) (2016)

  • BIOLOGIA I MICROBIOLOGIA

  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA

  • Grau de Medicina (2009)

  • MICROBIOLOGIA CLÍNICA

  • MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS

  • Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • ALIMENTS FERMENTATS

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA

Docència impartida del professor STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL (cursos anteriors)


    GRAU

    Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA
  • Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • MICROBIOLOGIA
  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)

  • MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
  • Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau d'Enologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA
  • Grau d'Enologia (2014)

  • MICOLOGIA VITÍCOLA
  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • Grau d'Infermeria (2009)

  • BIOLOGIA I MICROBIOLOGIA
  • Grau d'Infermeria (2016)

  • BIOLOGIA I MICROBIOLOGIA
  • Grau d'Infermeria (Campus Baix Penedès) (2016)

  • BIOLOGIA I MICROBIOLOGIA
  • Grau d'Infermeria (Seu Baix Penedès) (2009)

  • BIOLOGIA I MICROBIOLOGIA
  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA
  • Grau de Medicina (2009)

  • MICROBIOLOGIA CLÍNICA
  • MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS
  • Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • ALIMENTS FERMENTATS
  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • PRÀCTICUM OPCIONAL
  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA