saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida de la professora FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA


Docència impartida de la professora FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • BIOLOGIA

  • BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL

  • Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • BIOLOGIA

  • BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL

  • Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)

  • BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL

  • Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL

  • Grau d'Enologia (2014)

  • AMPELOLOGIA

  • FISIOLOGIA VEGETAL I PRÀCTIQUES DE BIOLOGIA

  • VITICULTURA I

  • Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)

  • BIOLOGIA

  • BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL

  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • BIOLOGIA

  • BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL

  • Grau de Química (2009)

  • BIOLOGIA

  • Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI

Docència impartida de la professora FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA (cursos anteriors)


    GRAU

    Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • BIOLOGIA
  • BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL
  • Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • BIOLOGIA
  • BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL
  • Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)

  • BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL
  • FITOTÈCNIA
  • Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL
  • Grau d'Enologia (2009)

  • BIOLOGIA
  • BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA
  • CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS
  • Grau d'Enologia (2014)

  • AMPELOLOGIA
  • FISIOLOGIA VEGETAL I PRÀCTIQUES DE BIOLOGIA
  • VITICULTURA I
  • Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)

  • BIOLOGIA
  • BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL
  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • BIOLOGIA
  • BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL
  • CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS
  • Grau de Química (2009)

  • BIOLOGIA
  • Grau de Química (anglès) (2017)

  • BIOLOGIA
  • Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI
  • TREBALL FI DE MÀSTER
  • Genètica, Física i Química Forense (2017)

  • GENÈTICA