saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida del professor CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO


Docència impartida del professor CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA

  • Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • MICROBIOLOGIA

  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • Grau d'Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA

  • Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS

  • Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA

Docència impartida del professor CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO (cursos anteriors)


    GRAU

    Doble titulació de Grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA
  • Doble titulació de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • MICROBIOLOGIA
  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)

  • MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
  • Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau d'Enologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA
  • Grau d'Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • Grau de Biotecnologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • Grau de Medicina (2009)

  • MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS
  • Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • ALIMENTS FERMENTATS
  • BIOLOGIA CEL·LULAR I FONAMENTS DE GENÈTICA
  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA