Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > Grup de Recerca en Infermeria Avançada > Membres

Departament d´InfermeriaGrup de Recerca en Infermeria Avançada

Grup de Recerca en Infermeria Avançada

MEMBRES DEL GRUP

Coordinadora del grup

Dra. Carme Ferré-Grau: Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Psicologia i Doctora en Ciències Socials. Professora de l'àrea Psicosocial i Salut mental del Departament d’ Infermeria de la URV. Directora del programa de Doctorat en Ciències de la Infermeria de la URV. Membre de la xarxa de recerca RIPSOL i ISMENTAL.

Responsables de les línies de recerca

Cuidatges, dependència i cronicitat

Dra. Mar Lleixà: Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Psicologia i Doctora en Tecnologia Educativa. Professora de l'àrea Psicosocial i Salut Mental del Departament d’ Infermeria de la URV. Coordinadora del Màster Universitari d'Investigació en Ciències de la Infermeria de la URV. Membre de la xarxa de recerca ISMENTAL i GIRISAME.

Metodologia i aplicacions de la recerca en Salut Mental i Adiccions

Dra. Carme Ferré-Grau: Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Psicologia i Doctora en Ciències Socials. Professora del àrea Psicosocial i Salut mental del Departament d’ Infermeria de la URV. Directora del programa de Doctorat en Ciències de la Infermeria de la URV. Membre de la xarxa de recerca RIPSOL i ISMENTAL.

Infermeria Global: Salut, Societat i Cultura

Dra. Maria Antònia Martorell: Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural i ha cursat el Màster en Gerontologia Social. Professora titular d’Infermeria Geriàtrica del Departament d’Infermeria de la URV. Professora de l'assignatura Cultura i Cuidar del Màster en Ciències de la Infermeria.

Membres de l'equip investigador

Acebedo Urdiales, Maria Sagrario Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Psicologia, i ha cursat el Màster en Ciències de la Infermeria. Professora titular d’ Infermeria Mèdico Quirúrgica del Departament d’ Infermeria de la URV. Doctorant en Ciències de l’Infermeria.

Aguarón García, María Jesús Mª Jesús Aguarón García, Profesora Titular del Departamento de Enfermería de la U. Rovira i Virgili. Máster en Ciencias de la Enfermería y Doctora en Ciencias de la Enfermería por la URV. Mis áreas de interés están relacionadas principalmente con la enfermería geronto-geriatría y los cuidados paliativos.

Albacar Rioboó, Núria Maria Diplomada en Infermeria i Dra. per la Universitat Rovira i Virgili. Professora de l'àrea Psicosocial i Salut Mental del Departament d'Infermeria de la URV. Membre de la xarxa de recerca ISMENTAL.

Barceló Prats, Josep Docent Investigador d'accés al SECTI (Sistema Español de Ciencia Tecnología e Inovación) del Departament d'Infermeria de la URV. Doctor en Antropologia; Màster en Antropologia Mèdica i Salut Internacional; Llicenciat en Antropologia Social i Cultural; Diplomat en Infermeria per la URV i Podologia per la UB. Les àrees de recerca són en història de les institucions hospitalàries i història sanitària de les polítiques públiques.

Boqué Cavallé, Montserrat Diplomada en Infermeria. Professora associada d’Infermeria Comunitària i Salut Pública del Departament d’Infermeria de la URV. Ha cursat el Màster en Ciències de la Infermeria. Infermera coordinadora del CAP Reus V. Investigadora de “Rimared” xarxa temàtica de recerca sobre “els cuidadors principals de les persones”

Bonfill Accensi, Maria Encarnación Professora del Departament d’Infermeria de la URV. Máster en Ciències de la Infermeria y Doctora en Ciències de la Infermeria por la URV. Les meves àrees d’interès son estan relacionades principalment amb “Estrès dels estudiants d’infermeria en les pràctiques clíniques”

Borruel Llovera, Ana Maria Diplomada en Infermeria. Doctora en Geografia i Història. Cap del servei d'atenció a l'usuari de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Investigadora en l'àmbit de la Història de la Medicina.

Burjales Marti, Maria Dolors

De Molina Fernandez, Maria Inmaculada Professora de la Facultat d´Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV), on treballa a temps complert des de l’any 2011. Especialista en Infermeria obstètrica-ginecològica (1998), Màster en Ciències de la Infermeria per la URV (2011) i Doctora per la URV (2014). Imparteix docència en els àmbits de la Salut materno-infantil i de la Metodologia de la Investigació on també desenvolupa la seva recerca

Ferré Grau, Carmen Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Psicologia i Doctora en Ciències Socials. Professora de l'àrea Psicosocial i Salut mental del Departament d’ Infermeria de la URV. Directora del programa de Doctorat en Ciències de la Infermeria de la URV. Membre de la xarxa de recerca RIPSOL i ISMENTAL.

Font Jimenez, Maria Isabel Doctora en Ciencias de la enfermería. Profesora del departamento de enfermería de la URV. Investigación en el campo de la relación enfermera-paciente en la hospitalización, el pie diabético y las familias. Experiencia como enfermera clínica durante 18 años

García Martínez, Montserrat Enfermera y documentalista. Màster en Enfermería Pediátrica, Tecnología Educativa y e-learning. Doctora por la Universidad Rovira i Virgili (URV) de Tarragona. Profesora en el Departamento de Enfermería de la URV, en el Campus Terres de l’Ebre (Tortosa).

Jiménez Herrera, María Francisca Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Antropologia Social y Cultural. Màster en Bioètica i Dret. Professora de l'àrea d'Ètica i Atenció al malalt Crític del Departament d’ Infermeria de la URV. Directora del Departament d'Infermeria. Membre de la xarxa de recerca PREHOSPEN de laBoras University en Suecia y de la RED Iberoamericana de Enfermería

Lleixà Fortuño, Maria Del Mar Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Psicologia i Doctora en Tecnologia Educativa. Professora de l'àrea Psicosocial i Salut Mental del Departament d’ Infermeria de la URV. Directora Infermeria Gerència Territorial ICS. Professora associada a la URV. Membre de la xarxa de recerca ISMENTAL i GIRISAME.

Martorell Poveda, Maria Antonia Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural i ha cursat el Màster en Gerontologia Social. Professora titular d’Infermeria Geriàtrica del Departament d’Infermeria de la URV. Coordinadora del Màster en Investigació en ciències de la infermeria. Professora de l'assignatura Cultura i Cuidar del Màster en Ciències de la Infermeria.

Monteso Curto, Maria Pilar Diplomada en Infermeria, Llicenciada en Sociologia, Doctora per la UNED.Professora del Departament d’Infermeria de la URV. Membre de la xarxa de recerca ISMENTAL i URV Gender.

Puig, Montserrat

Ricomà Muntané, Maria Del Roser Diplomada en Infermeria i ha cursat el Màster en Ciències de la Infermeria. Doctora en ciencies de la Infermeria Professora titular de Mèdico Quirúrgica del Departament d’Infermeria de la URV.

Rubio Rico, Maria Lourdes Infermera, llicenciada en Humanitats i doctora per la URV (programa Estudis Culturals Mediterranis). Línies de recerca: Immigració i salut, Pacient crític i Úlceres per pressió i altres lesions relacionades amb la dependència. Projectes de recerca en curs: SPIN (SPort for INclusion)

Sáez Vay, Florencia

Soares De Carvalho, Disorionaria

Becaris Pre-Doctorals

Sra. Leticia Bazo Hernandez.

Sra. Isabel Font Jimenez.

Sra: Nuria Soares de Carvalho.

Col·laboracions externes

Sra. Elena Abelló Riley Infermera ABS Morell (ICS). Professora associada URV. Responsable del European Nursing Module (ENM).

Dra. Marta Berenguer Infermera d'urgències de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Investigadora en l'àrea de la família.

Dra. Montserrat Boqué Cavallé Diplomada en Infermeria. Professora associada d’Infermeria Comunitària i Salut Pública del Departament d’Infermeria de la URV. Ha cursat el Màster en Ciències de la Infermeria. Infermera coordinadora del CAP Reus V. Investigadora de “Rimared” xarxa temàtica de recerca sobre “els cuidadors principals de les persones”.

Dra. Anna Borruell Llovera Diplomada en Infermeria. Doctora en Geografia i Història. Cap del servei d'atenció a l'usuari de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Investigadora en l'àmbit de la Història de la Medicina.

Sra. Miriam de la Flor Infermera de l'Hospital Universitari Joan XXIII, Tarragona.

Sra. Montserrat Martí Cavallé Infermera referent de sistemes de la informació de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Professora associada a la URV.

Sra. Estrella Martínez Segura Supervisora d'urgències de Hospital Vege dela Cinta de Tortosa. Professora associada URV.

Dra. Maria Sevilla Casado

Dra. Agustina Sirgo Servei de Psico-oncologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Sra. Mª Elena Solà Miravete responsable territorial de qualitat de l'ICS a Terres de l'Ebre. Professora associada a la URV.


Informació