Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > Activitats - Seminaris - Cursos - Beques

Departament de GeografiaLlistat d'activitats

II Olimpíades Geografia de Tarragona 2014.

Data celebració: 7 març 2014

LINK BASES                                            LINK FITXA INSCRIPCIÓ

El Departament de Geografia de la URV juntament amb el Col·legi de Geògrafs a Catalunya i amb l’assessorament del Grup de Treball de Geografia de l’Institut de Ciències d’Educació de la URV organitzen les II Olimpíades de Geografia de Tarragona el pròxim dia 7 de març de 2014.

Es tracta de la segona edició d’aquest esdeveniment, que té com a objectiu essencial premiar els alumnes que demostrin un millor coneixement dels continguts de la matèria de Geografia de Batxillerat. L’objectiu final és promoure l’interès dels estudiants de batxillerat pels estudis de geografia i apropar la universitat, els centres de secundària i els professionals.

Hi poden participar tots els alumnes matriculats de segon curs de Batxillerat durant el curs 2013-14 en qualsevol centre públic, concertat o privat del districte universitari de Tarragona. La participació és individual, però cada centre només podrà presentar un màxim de set alumnes. Per tal de poder participar, cada centre educatiu haurà d’omplir l’imprès adjunt, amb les dades corresponents al centre i als alumnes participants. Hi haurà de constar un professor que actuï com a tutor dels alumnes participants i que avali la seva participació. L’imprès s’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça del Departament de Geografia de la URV (sdgeografia@urv.cat) o bé per correu postal a l’adreça del Departament de Geografia de la URV: C/ Joanot Martorell, 15, 43480 (Vila-seca). La data límit d’inscripció és el 28 de febrer de 2014.

Els guanyadors d’aquesta primera fase local de les olimpíades s’han de comprometre a participar a la segona fase o V Olimpíada de Geografia d’Espanya, que tindrà lloc els dies 5 i 6 d’abril de 2014 a Jaca (Osca).

Podreu consultar la crònica de l’edició de l’any 2013 (/dgeo/activitats/view.php?ID=48) amb un notable èxit de participació en la fase local (60 alumnes procedents de 10 instituts diferents) com estatal. Tanmateix podeu consultar els models d'exàmen d'ambdós fases (local - estatal).

Per qualsevol informació addicional, podeu posar-vos en contacte amb el Departament a través de l'adreça  joan.alberich@urv.cat


Informació