Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > Qui som > Presentació

Centre de Recerca en Economia Industrial i Economia PúblicaPresentació

El CREIP (Centre de Recerca en Economia Industrial i Economia Pública) es va crear el 2010 dins del Departament d’Economia de la Universitat Rovira i Virgili.

El CREIP proporciona un focus per a les activitats de recerca de tots els membres, incloent un fòrum per a la difusió del coneixement científic a través de seminaris i documents de treball. El centre té una xarxa d’experts en diverses àreas (concretamente en Economia Pública i Economia Industrial) per a poder fer-ne ús per a la recerca acadèmica i la consultoria.

Està format per investigadors de diverses àreas d’Economia, principalment Economia Regional, Economia Mediambiental i Mercats i Institucions. L’objectiu del CREIP és dur a terme recerca analítica comuna als camps de l’Economia Pública i l’Economia Industrial.

Les activitats del CREIP inclouen la organització de seminaris, tallers de treball, conferències internacionals i la provisió de suport organitzatiu a les activitats de recerca dels membres.

El CREIP va estar dirigit per Maria Llop, Professora Titular del Departament d’Economia de la Universitat Rovira i Virgili, i el seu secretari acadèmic va ser Josep Maria Arauzo, també Professor Titular de la mateixa universitat, fins el novembre de 2013.

Actualment el Director del CREIP és Bernd Theilen, Professor Titular del Departament d'Economia i el secretari acadèmic és Ricardo Flores, Professor Agregat del Departament.


Informació