saltar al contingut principal
Cercar
URV

Observatori de la Igualtat

|alt imatge capcalera|

Setmana per la Igualtat

L'Observatori de la Igualtat de la URV us convida a participar a les Setmanes per la Igualtat, que, coincidint amb el Dia Mundial de la Dona, subratllen el dret universal a la igualtat entre els homes i les dones.

Aquestes jornades posen en relleu les aportacions de les dones al coneixement científic i els avenços tècnics.

Aquesta activitat és gratuïta per a la comunitat URV i per a personal extern.

Setmana per la Igualtat 2017. Igualtat, Ciutadania i Unió Europea

La Setmana per la Igualtat de 2017 té lloc del 8 al 23 de març. En aquesta ocació, les conferències estaran centrades en tres de les dimensions actuals de la desigualtat de gènere: la violència de gènere, el mercat de treball i l’impacte de la crisi econòmica dels darreres anys. La Universitat mostra el compromís amb la igualtat entre homes i dones tot formant als i les futures professionals en els mecanismes per eradicar la discriminació contra les dones. Us convidem a participar!

Les sessions i activitats de la 10ena Setmana per la Igualtat són les següents:

  • Dimecres 8 de març, a les 11h a l’aula Magna del campus Catalunya. Lliurament de la Distinció Maria Antònia Ferrer i Bosch 2017 i conferència "La protección de las víctimas de la violencia de género, una responsabilidad compartida", a càrrec de Teresa Peramato Martín, Fiscal adscrita a la Fiscal de Sala contra la Violència sobre la Dona.
  • Dijous 16 de març, de 15 a 18h a l'aula 301 del campus Catalunya. "Actualitat de les polítiques d’igualtat de gènere després de la crisi econòmica: Europa i Catalunya", a càrrec de Monica Gelambí, directora d'Antena Gender Consulting.
  • Dijous 23 de març, de 15 a 18h a l'aula 301 del campus Catalunya. “Desigualdades de género en el empleo. Iniciativas de la Unión Europea” a càrrec de Violeta de Vera personal de investigació en formació de la Universitat Autònoma de Madrid.

A més a més, l'exposició "Dones i Arquitectura" produïda per l'Observatori de la Igualtat, estarà del 6 al 13 de març al Cafè de l'Ateneu d'Els Guiamets. En aquesta exposició es fa un repàs a l'obra més rellevant de dotze dones arquitectes. 

Més informació