saltar al contingut principal
Cercar
URV

Observatori de la Igualtat

|alt imatge capcalera|

Enquesta de l'Observatori

L'Observatori de la Igualtat es proposa millorar el seu servei a la comunitat universitària. Per això és necessari saber en quin punt ens trobem, escoltar suggeriments i identificar les persones interessades en col·laborar d'ara en endavant.

L'enquesta adreçada a la comunitat universitària amb aquesta finalitat ha estat oberta del 7 de maig al 14 de juny de 2013 i s'han obtingut 265 respostes.

El resum dels resultats es pot consultar en aquest enllaç.

Si voleu saber-ne més...

L'anàlisi dels resultats de l'enquesta serà el primer pas per elaborar l’estratègia de l'Observatori per als propers anys. Més concretament, volem detectar quin nivell de coneixement té la comunitat universitària de la URV sobre l’Observatori de la Igualtat i quin nivell de sensibilització existeix en qüestions de gènere i d’igualtat d’oportunitats.

Però sobretot, volem teixir una xarxa de persones interessades a col·laborar amb l’Observatori en la forma que decideixin, per fomentar la participació i organitzar activitats el màxim d’útils i properes possible als col·lectius de la universitat.

Aquesta acció forma part del procés de modernització de l'Observatori, impulsat pel projecte Equality del programa ALFA III de la UE.

Podeu continuar fent suggeriments o deixar les vostres dades de contacte a l'adreça observatori.igualtat(ELIMINAR)@urv.cat.

Gràcies per la vostra col·laboració!