saltar al contingut principal
Cercar
URV

Sessions d'orientació individual amb cita prèvia.

Informació general:

1. L'orientació individualitzada és un servei que us ofereix la URV, perquè pugueu conèixer les vostres competències professionals i desenvolupar estratègies per a la futura inserció laboral. Per això us demanem que empleneu el motiu de la consulta en el moment de demanar la cita prèvia.  

2. Per fer una sessió de tutoria individualitzada amb la Tècnica d'orientació professional, Margarita Rebenaque, podeu demanar cita a les localitats següents:

  • Tarragona. Oficina d'Orientació Universitària (OOU). Campus Catalunya. Av. Catalunya, 35 Edifici F,  Mapa
  • Tarragona. CRAI Campus Catalunya. Av. Catalunya, 35    Mapa

3. Les sessions d’Orientació individual les oferim al Campus Catalunya, de Tarragona y tenen una durada de 60 minuts. 

Si voleu demanar cita prèvia, utilitzeu els enllaços següents:

4. Si necessiteu anul·lar una cita prèvia, ho heu de fer en el termini superior a 48 hores de la cita reservada; en cas contrari podeu perdre la possibilitat de fer una segona reserva.

Per anul·lar utilitzeu el codi d'anul·lació que apareix al justificant de confirmació de la reserva, que s'envia a l'adreça de correu electrònic de la URV al realitzar-la.                  

5. El dia de la sessió us recomanem portar el vostre Currículum Vitae. Si voleu consultar l'enllaç següent tindreu més informació per elaborar-lo:

Les activitats que desenvolupem estan cofinançades en un 50% pel Programa Operatiu del FSE en el marc de l'objectiu de Competitivitat regional i Ocupació núm. CCI 2007ES052PO007, per al període 2007-2013; i en l'altre 50% pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Dades de contacte

  • Margarita Rebenaque -Tècnica d'orientació professional
  • OcupacióURV / Oficina d'Orientació Universitària
  • Av. Catalunya, 35  43002 Tarragona  (Campus Catalunya)
  • 977 256 584